Mükemmel filmleri, oyunculuğu ve insanlığı ile birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de pek çok hayranı ve takipçisi olan Hindistanlı oyuncu ve yönetmen Aamir Khan, bir takipçisi olan Sinan Kolac’ın sorusuna cevap verdi.
Sinan Kolac aynı zamanda Bollywood severlerin sıkı takip ettiği bir sayfa olan Aşk – ı Bollywood sayfasının yöneticiliği yapmakta.
Khan’ın yeni filmi Secret Superstar’ı Türkiye’de izlenip izlenmeyeceğini merak ederek, izlemek istediği yönünde talebini içeren yorumu atan Sinan Kolac, ilginç bir cevapla karşılaştı.
Khan, adminin yorumuna cevap attı ve hem filmin ekim ayının 20’sinde Türkiye’de yayınlanacağını açıkladı. Hem de bu filmin tanıtımı için 4 Ekim tarihinde Türkiye’ye geleceğinin müjdesini duyurmuş oldu.
Admin diyalogu bu ifadeler ile sayfasında yayınladı.
”Sinan Kolac : Secret Superstar’ı Türkiye’de izlemek istiyoruz. Lütfen bir şey yap ve burada yayınlanmasını sağla. Filmlerini çok seviyoruz Aamir abi. Sevgilerle
Aamir Khan: Merhaba Sinan, sana iyi haberlerim var. Secret Superstar 20 Ekim’de Türkiye’de yayınlanacak. Ve ben 4 Ekim’de filmi tanıtmak için geliyorum. Sevgiler. ”
Bu sevinçli haber bir anda tüm Khan severleri mutlu etmekle beraber hayranları tarafından uzun zamandır Türkiye’ye beklenen Khan için sevenleri tarafından bu kadar kısa zamanda nasıl bir hazırlık yapılacağı merak konusu oldu.
Haber için: https://www.facebook.com/askibollywoodturkey/posts/1547677298658455
Aamir Khan’ın tanıtımı yapmak için Türkiye’ye geleceği filmin fragmanına linkten ulaşabilirsiniz.
Cevap verilen başka kişiler varsa yoruma ekleme yapabilirsiniz
0 Comments